Aynaların sınıflandırılması

- 2021-06-04-

1. Banyo aynaları: Bu tür aynalar, çerçeve olarak ahşap, plastik, cam, metal ve diğer malzemelerle ağırlıklı olarak düz cam aynalardır ve oyma, dikey iplik, serigraf ve yapıştırma gibi ayna el sanatları ile dekore edilmiştir. Rafları ve dolapları ile pratiktirler. Malzemeler yardımıyla ayna serisinin ana akımı olan göz kamaştırıcı bir dizi oluşturur. Pratikliğe odaklanın.
2. Makyaj aynası: Bu ayna türü esas olarak, metal, plastik, sert kağıt ve diğer malzemelerle çerçevelenmiş, oyma, baskı, kakma ve diğer el sanatları ile süslenmiş ve destek olarak kaldırma, katlama vb. Renklerin , Modern kadınların en çok sevdiği ayna serisi.
3. Boy aynası: Bu tip ayna, çerçeve olarak ahşap, plastik, metal ve diğer malzemelerle ağırlıklı olarak düz cam aynadır ve gravür, dikey iplik, serigraf ve diğer ayna el sanatları ile dekore edilmiştir. Dolaplar gibi pratik malzemelerle desteklenir. Kullanım yeri nedeniyle geniş, ayna serisinin önemli bir parçasını oluşturan, pratiklik odaklı.
4. Dekoratif aynalar: Bu tür aynalar, çerçeve olarak ahşap, plastik, cam ve diğer malzemelerle ağırlıklı olarak düz cam aynalardır ve oyma, dikey iplik, serigraf ve yapıştırma gibi ayna el sanatları ile dekore edilmiştir. Ayna serisindeki en sanatsal olanlardır. Esas olarak dekore edilmiştir.
5. Reklam aynaları: Bu tür aynalar, çerçeve olarak ahşap, plastik, metal, cam ve diğer malzemelerle ağırlıklı olarak düz cam aynalardır ve seriler esas olarak reklam amaçlıdır.
6. Yardımcı dekoratif aynalar: Bu tip aynalar, oyma, dikey iplik, serigraf ve yapıştırma gibi ayna el sanatları ile süslenmiş, çoğunlukla düz cam aynalardır. Aydınlatma, elektrikli ev aletleri, oyuncaklar ve el sanatları üzerine dekore edilmiştir. Son on yıldaki aynalar Dekorasyonun diğer sektörlerdeki uzantısı.